Här lever vi

Du är nu på Christinas och min nya hemsida.  Här kan du se mycket om oss, våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn samt våra hundar.

Christina och jag, inklusive våra Grand Danois Olivia och Vanja flyttade 2006 hem till Skåne igen . Vi bor nu i ett litet och mysigt hus med en jättefin trädgård i Sjöbo. Därmed fick vi ett perfekt läge. Naturen är fantastik vacker. Nära till ett dopp i havet.  Vi åker till Beddinge strand, en jättefin badstrand. Det finns toa och kiosk. Det bästa är att det inte luktar tåg i denna vik.

Vårdcentral, tandläkare, post och banker samt många affärer och trevliga grannar, gör att vi trivs mycket bra i vårt hem. 
Vi har ingen uppfödning av Grand Danois kvar. Kennel Boarhunters lever vidare i Stockholm. Det finns ingen Grand Danois hemma längre. Däremot håller oss en liten trevlig Mellanpudel, som heter Bonnie igång. Ett perfekt sällskap för oss. Utan hund kan vi inte leva.

Vi var lite nerviga för en tid sedan. Vårt barnbarn Jennie skulle snart föda vårt femte barnbarnsbarn. Vi var jätteglade. Har ju väntat länge. Jennie skulle först avsluta sin utbildning.

Hon är en sporttjej. Idrotten tar upp mycket av hennes tid. Jennie har spelat fotboll i alla svenska fotbollslandslagen, utom med dagens. Hon har lirat ihop med många av dagens landslagsspelare när de lirade i flick-och ungdomslandslagen. 

Hon tävlade även i judo på världscupsnivå. Just är hon och maken Martin ansvarig för Staffanstorps Judoklubbs träning av ungdomarna.
Nu, äntligen, tyckte Jennie och maken Martin att det var läge för en ny familjemedlem.

Det var oliiiidlig spännande att vänta på den lille. Vad skulle det bli??
NUUUU vet vi det! Den 19.4.2017 födde Jennie sin princessa Amanda. Titta in Jennies och Martins flik. 

Christina med sitt 5. barnbarnsbarn