Vadstena 2017

På fredag den 20.7.2018 åkte Christina och jag på en liten resa till Vadstena. Anledning till detta var att vi skulle se vår Multichampion Boarhunters Vanjas ättlingar på en två dagars hundutställning på Vadstena Camping.
Utställningsplatsen var väldigt vacker och stugan vi bodde i var jättefin med bra läge och utsikt över Vättern.
Vi passade på att tillsammans med vår dotter och hennes äkta hälft hyra en villavagn från söndag till fredag och firade en liten semester efter hundutställningen.

Två flugor på en smäll.
Vi lämnade vår lilla pudel Bonnie hos vår dotter Susanne i Veberöd. Susanne och Göran kom på söndagen till campingen för att flytta in i villavagnen. Dom hade då sin egen hund Kaiser och vår Bonnie med sig upp och flyttade in i vår gemensama villavagn som vi bodde i till på fredag.

Vi hade en riktig fin semester i Vadsten med omnejd. Väldigt fina boenden. Bra restauranger, affärer och aktiviteter fanns på Vadstena Camping.
Vi spelade minigolf, boule och lärde vår lilla pudel att simma mm. Givetvis följde vi fotbolls EM på Vadstena Familjecamping.

Här är ett litet bildspel med foton från Vadstena, Motala, Gränna. 

På fredag kvällen samlades alla hundutställare och mattar , hussar och andra hundvänner runt de uppställda borden framför stugorna, grillade och lade upp taktiken inför färgutställningen på lördag. Då den ordinarie domaren, Bernd Völxen, tyvärr inte kunde komma, pga. en Stroke, fick Sari Vesa uppdraget. Hon gillade Boarhunters blåa hundar. Både valpar och vuxna blev Best in Show i många av de olika klasserna.  Här bredvid är en bild med vinnaren i Best i Show finalen, uppfödareklassen, valpar. Det blev Kennel Boarhunters fyra jättfina avkommor som vann. Klicka på bilden, då öppnas en ny sida med en större bild. Mer om utställningen kommer att finnas på Kennel Boarhunters hemsida. Arbete pågår. Vi väntar på bilder. Adress: boarhunters.se

Vill du se alla Kennel Boarhunters hundar under vår period och dess ättlingar kan du kolla här.

En semestervecka i Vadstena